50.000 kr. for den bedste app

Published on by KurtHansen

Erhvervsstyrelsen afholder netop nu en konkurrence, hvor alle med interesse for udvikling af apps kan deltage. Det handler om at få implementeret offentlig data såsom CVR. nr., BBR (bl.a. hus opmåling) samt øvrige offentlige data i et fælles system, således det offentlige samt brugeren har lettere ved at navigere i persondata.

Der er en række krav til indholdet af den nye app, som skal være fuldt funktionel, hente data live, samt vise disse i den form, som brugerne ønsker at se dem gennem. Det er dog i orden fra Erhvervsstyrelsens side, at app løsningen ikke er fuld funktionsdygtig på præsentationstidspunktet.

Lille præmie!

Præmien kan virke temmelig lille, når man både tænker på hvad andre apps er solgt til, samt hvem der afholder konkurrencen og skal godkende app´en. Ikke desto mindre forventes der talrige deltagere, hvilket kan skyldes god mulighed for markedsføring ved at vinde samt muligheden for at få lov at udbyde app´en til markedet efterfølgende. Vinderen skal formentlig nok blive godt betalt af det offentlige for at håndtere implementeringen af app´en overfor forbrugerne samt servicen efterfølgende.

Mange mobiler på markedet

Nogle app´s virker som bekendt kun til iPhone, hvorfor indehavere af dette mærke ikke har adgang til app´en som er udviklet til øvrige mobiltelefoner. Det er med til at gøre iPhone eksklusivt, hvorfor den nye iPhone 6 er ventet på det danske marked. Indtil da har du dog mulighed for at prøve iPhone 5S, og endvidere findes der også talrige andre mobiltelefonder på markedet som kan være fristende. Forbrugersiden Mp.dk har lavet en oversigtsside med de 25 mest populære mobiltelefoner i Danmark, og listen bliver kontinuerligt opdateret.

Så der findes altså andre muligheder end iPhone, hvilket listen er et god eksempel på. Prøv f.eks. at tjek den nye LG G Flex, som viser fremtidens mobildesign. For et eksempel fjerner den selv overfladiske ridser på bagsiden, som kommer ved almindelig hverdags brug. Hvordan aner jeg ikke, men det er vildt og ret revolutionerende!

Via Mp.dk kan du også finde ud af, om du har det rigtige mobilabonnement i forhold til dit nuværende mobilforbrug, mens du kan bruge se om du har det mest økonomiske taletidskort her på denne forbrugerservice.

Hvis du ønsker at deltage i Erhvervsstyrelsens app konkurrence, kan du læse vilkårerne på deres hjemmeside.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post